La cavalcada de Reis manacorina torna a lluir

La imatge

 

La cavalcada de Reis 2023 ha tornat a respondre a les espectatives creades i ha omplert d’alegria i il·lusions els carrers de Manacor. A les 18,45h la comitiva reial partia del parc municipal per emprendre camí per Baix des Cós, girar pel carrer de Capdepera, pujar per Na Camella i seguir Amargura fins a l’església dels Dolors. Tot plegat seguit per milers de persones per tot el recorregut, que s’ha desenvolupat sense problemes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad