Tradicional reunió del ‘Gorans Clup’ per celebrar el cap d’any

La imatge

 

Aquest dissabte 31 de desembre va tenir lloc, com ve essent habitual el darrer dia de l’any, el tradicional dinar de germanor  i fraternitat del ‘Gorans Clup’, entintat que reuneix a una serie d’il·lustres noms manacorins, alguns d’ells ideòlegs i creadors, entre d’altres projectes, de la pel·lícula ‘Jostissi de Carreró’. Vaig tenir la sort de ser convidat i poder participar d’aquesta darrera edició, que va tenir lloc a l’acollidor restaurant Tot Caliu de la capital del Llevant, on es va servir una excel·lent degustació de carns a la brasa.

Posteriorment es va dur a terme un brindis de cap d’any a la cafeteria de l’Associació Cultural s’Agrícola, d’on varis membres del ‘Gorans Clup’ en són socis. Allà es va brindar per les noves empreses futures (culturals i personals) i per l’alegria de 2022. Tot amb la complicitat den Jaume Mas, el gerent que ha administrat el bar durant les darreres dècades, en el dia de la seva despedida de sa Bassa. Tot un dia de celebració que va acabar en sopars familiars i reïms.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad