Liana, la primera manacorina de 2023

La imatge

 

A les 13’05h. d’ahir diumenge dia 1 de gener va nèixer el primer infant manacorí de 2023. Va ser a l’Hospital de Manacor i es diu Liana Díaz Rodríguez, amb un pes de 3.425 gr. Els seus pares, naturals de l’illa canària de Tenerife, Davinia i Vinay, resideixen a Cala d’Or. La família es troba molt feliç amb l’arribada de la bonanova.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad