La família de Jaume Mas agraeix les mostres d’afecte d’aquests dies tan especials

La imatge

 

Jaume Mas i tota la seva família volen agrair a totes aquelles persones que durant 52 anys han estat partíceps del projecte que fins ara ha duit la cafeteria de l’Associació Cultural s’Agrícola, començant per la pròpia junta directiva actual de l’entitat i les precedents “amb les quals mai hi ha hagut cap tipus de problema”, l’equip de treballadors del bar “que més que empleats han estat una família”, a Pedro, Juan o Biel Mestre, il·lustres cambrers que han fet feina amb en Jaume durant molts d’anys, i a la confiança mostrada pels clients i representants que han sentit el bar de s’Agrícola una mica seu. Fins aviat!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad