El Patronat entra al segle XXI i deixarà ballar una dona a la colla de dimonis

Aquest 2023 serà un Sant Antoni històric. I és que per primera vegada una dona ballarà amb la colla de dimonis. De moment s’ha anunciar que serà el dia del primer ball, que tendrà lloc dia 10 de gener.

“La festa no podia restar més anys d’esquena a la igualtat. Sabem que això no garanteix la plena igualtat, però consideram que és una gran passa que inicia el canvi cap a la plena inclusió de la dona i la democratització de la festa que tots volem”, han dit en un comunicat conjunt el Patronat de Sant Antoni, l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor i l’Ajuntament.

“Us convidam a viure aquest canvi amb el màxim de naturalitat i respecte cap a la dona i la festa, tal com ja ha passat amb la resta de danses de Manacor”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad