Prohibits petards, coets o traques a Manacor per cap d’any, Reis i Sant Antoni

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va emetre aquest dimarts 27 de desembre, un ban municipal on es prohibeix la utilització d’artefactes pirotècnics durant les festes de cap d’any, Reis i Sant Antoni, “que puguin pertorbar la convivència ciutadana, la utilització pacífica de les vies i espais públics i el desenvolupament normal dels foguerons i la resta d’actes col·lectius de les festes. Agents de la Policia Local seran els encarregats de vigilar pel compliment de la normativa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad