Troben un desconegut despullat menjant a la cuina d’una casa manacorina

Agents de la Policia Nacional de Manacor van arrestar dissabte passat un home argentí de 42 anys, per un delicte de violació de domicili i amenaces a un matrimoni que dormia a ca seva. L’individu es va colar de matinada a casa d’un matrimoni, que estava dormint, es va pegar una dutxa i es va posar a menjar nu a la cuina, on el van sorprendre. Quan els habitants li van exigir que se n’anés, els va amenaçar amb una botella de vidre trencada.

Els fets van passar dissabte a la matinada a les 00.30 hores quan un matrimoni estava dormint a casa seva i van sentir algú parlar, per la qual cosa es van aixecar i van observar aigua pen terra que venia de la dutxa i un home nu, assegut a la cuina, menjant i bevent. L’intrús deia que sen volia anar a l’Argentina i altres frases incoherents, per la qual cosa el van agafar del braç per treure’l de casa.

En aquell moment el denunciat va agafar una botella de cervesa, la va trencar i amb el coll va amenaçar la víctima, per la qual cosa el va deixar anar. Mentre seguia la discussió en un moment donat va llançar el que quedava de la botella a una porta de vidre, que es va trencar.

Tot seguit l’individu va sortir del lloc nu i amb una tovallola a la cintura. Moment en què van avisar la policia. Un cotxe patrulla de la Nacional que anava al lloc, el va observar caminant pel carrer amb una tovallola. Els agents li van donar l’alt, i després de demanar-li la informació oportuna, van procedir a detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de violació de domicili i amenaces, i van avisar els serveis sanitaris perquè l’avaluessin.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad