S’Agrícola es despedeix de Jaume Mas i tot el seu equip

La imatge

 

Com ja era ben sabut Jaume Mas deixa s’Agrícola el 31 de desembre després de mig segle de servei al bar més històric de Manacor. El president de s’Agrícola, Llorenç Femenies, juntament amb els membres de la Junta directiva, han agrait els 52 anys de dedicació de Mas i la feina del seu equip: Sebastiana Riera, Bàrbara Juan, Clemen García i Antònia Recaj “que han treballat colze a colze per tal que els socis de l’entitat i els clients en general es sentissin agust al nostre local”.

“Els cinc junts, que sumen més de 145 anys de dedicació, han mantingut el bar obert els 365 dies de l’any, essent un dels pocs, si no l’únic de Manacor, que serveixen als clients cada dia faci el temps que faci, i sigui feiner o festiu”. L’emblemàtic bar de Sa Bassa, el centre social més antic de la nostra ciutat, tanca una etapa. “Esperem que als cinc el futur les tingui reservades les millors sorpreses de la vida. S’ho mereixenç”, diu Femenies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad