Marga Álvarez és la nova presidenta de la gestora d’El Pi a Manacor

Marga Álvarez és la nova presidenta de la gestora d’El Pi-Proposta per les illes a Manacor. L’objectiu és construir un nou comitè local al municipi del Llevant i posar en marxa la maquinària de cara a les eleccions de maig 2023. Álvarez estarà acompanyada per Damià Fluixà, Tomeu Gomila, Xisco Mateu, Biel Sureda, Marga Fons, Jordi Caldentey i Àngel Rosado.

Entre els objectius de la nova gestora d’El Pi hi ha l’impuls d’un pla de millora de les infraestructures bàsiques del municipi. Álvarez insisteix: “necessitam més il·luminació de baix consum, resoldre les fugues d’aigua, posar en marxa la piscina coberta o eliminar barreres arquitectòniques”. Un altre tema cabdal per aquesta nova gestora és defensar un traçat del tren de llevant per defora de la ciutat. “El tren no pot passar per l’avinguda del colesterol. S’ha de mantenir l’estació actual, fer un traçat que sigui pròxim a l’hospital i fer-hi una segona estació”, comenta Álvarez.

Per altra banda, El Pi també ha manifestat un recolzament total als comerciants, a les empreses de serveis i indústries de Manacor i a tots els nuclis urbans del municipi. “Volem entrar a governar i fer-ho per tots els veïnats de Manacor, d’es Port, de s’Illot, de Son Macià, de Cala Murada i Cala Morlanda”, ha explicat la presidenta de la gestora Marga Álvarez. “Per això feim una convidada a qui vulgui afegir-se al nostre projecte i contribuir a la millora de Manacor”.

El president Tolo Gili ha assegurat que “El Pi serà decisiu en les pròximes eleccions. També a Manacor. Per això és important que estigui present a la capital del Llevant, amb un equip de feina fort que aporti idees i seny al municipi i defugi d’extremismes”. A més de Gili, a la presentació també han assistit altres càrrecs d’El PI com els candidats al parlament Josep Melià i Xisca Mora i la número dos al Consell de Mallorca, Magdalena Vives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad