Psiquiatria guanya el primer premi de decoració nadalenca de l’hospital

Aquest divendres es va dur a terme l’entrega de premis del que és el IV Concurs de Decoració de Nadal de l’Hospital de Manacor

Un total d’onze serveis han participat en aquesta nova edició del concurs de decoració que ha comptat amb un nivell alt i amb la implicació del personal. Finalment, el jurat format pel pintor Pedro Albons, el periodista Sebastià Sansó i la infermeria Maria José Cons, que enguany s’ha jubilat, han entregat els tres primers premis als següents serveis.

– Primer premi: Servei de Psiquiatria

– Segon premi: Hemodiàlisi

– Tercer premi: Hospital de Dia.

La Gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, ha dirigit unes paraules als professionals jubilats enguany, agraïnt-los la feina. Com a novetat han acompanyat la celebració de Nadal un grapat de cantaires de la Coral de Música de Manacor, alguns d’ells treballadors de l’Hospital, que han amenitzat la festa de Nadal d’aquest 2022.

També es va entregar un regal a Antònia Domenge, l’auxiliar d’infermeria que ha realitzat el betlem que decora el hall del centre hospitalari des de fa un parell d’anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad