Obert el termini per demanar terra pels foguerons i arribar al centenar

Aquest dimarts 27 de desembre comença el termini per fer les sol·licituds a l’Ajuntament de terra pels foguerons de Sant Antoni. Només cal escanejar el codi QR de la imatge per poder completar el registre sense haver d’anar a l’Ajuntament.

La darrera revetlla de Sant Antoni de l’any 2020, sen va arribar a cremar 103. A la ciutat de Manacor s’hi desplegaren 62 foguerons, dels quals 17 concursaren. A més, sis foguerons col·locaren figures fora de concurs. Per altra banda, a Porto Cristo n’hi hagué 35, dels quals 20 concursaren. Finalment, s’Illot va comptar amb sis foguerons. Així, en total 103 foguerons que il·luminaran el municipi durant la vigília i revetlla. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad