Obert el termini per demanar terra pels foguerons i arribar al centenar

Aquest dimarts 27 de desembre comença el termini per fer les sol·licituds a l’Ajuntament de terra pels foguerons de Sant Antoni. Només cal escanejar el codi QR de la imatge per poder completar el registre sense haver d’anar a l’Ajuntament.

La darrera revetlla de Sant Antoni de l’any 2020, sen va arribar a cremar 103. A la ciutat de Manacor s’hi desplegaren 62 foguerons, dels quals 17 concursaren. A més, sis foguerons col·locaren figures fora de concurs. Per altra banda, a Porto Cristo n’hi hagué 35, dels quals 20 concursaren. Finalment, s’Illot va comptar amb sis foguerons. Així, en total 103 foguerons que il·luminaran el municipi durant la vigília i revetlla. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad