Així ha quedat la nova plaça on hi havia els aparcaments dels jutjats de Manacor

Ara fa cinc mesos treballadors de l’empresa Melchor Mascaró van començar a vallar i fer les primeres feines per acondicionar els terrenys de l’antic aparcament dels jutjats de Manacor, a la plaça Creus, Font i Roig. Ara, amb l’obra gairebé acabada la ciutat té un nou espai públic per disfrutar, amb més vegetació, pèrgoles i una font d’aigua amb una hídria semblant a les que hi ha al passeig de Na Camella. Una zona que quedarà tancada durant els vespres per unes reixes metàl·liques.

El projecte, que pretén recuperar el que era l’antic jardí de l’hort dels frares dominics, vol omplir de verdor i silenci la zona ja empedrada perquè, en un futur proper, es converteixi també en un pati de lectura de la nova biblioteca pública de Manacor i el centre de cultura que s’hi instal·larà al que ara són els jutjats de primera instància, un cop tot quedin junts al nou edifici del carrer del Pilar, a les afores de Manacor. La nova plaça. que ocupa una superficie de 350 metres quadrats, ha tengut un pressupost de 154.114,15 euros. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad