Personatges de còmic i ciència-ficció prenen l’Hospital Manacor

La imatge

 

Després del parèntesi provocat per la pandèmia, un grup dels personatges que formen part de l’Associació d’Amics de la Ciència-ficció han visitat enguany l’Hospital Manacor. Les fades, l’Arale o els personatges de Star Wars han visitat diferents serveis de l’hospital i han repartit regals entre els més petits que es troben ingressats. També han recorregut alguns dels serveis com interns com el laboratori, paritori, urgències, rehabilitació o admissió. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad