Un arbre de Nadal de ganxet de 6 metres per a la plaça de ses Verdures

Una quarantena de dones han participat en la confecció de l’arbre de Nadal de ganxet que s’ha instal·lat a la plaça de les Verdures. Les dones de l’associació Enganxa’t al fil han fet l’arbre de manera voluntària continuant amb el projecte social ‘Urban knitting’ de millora de l’entorn urbà mitjançant la tècnica de decoració amb ganxet. Per a confeccionar-lo, han reciclat els cercles de mandales de ganxet que es penjaren la primavera passada als carrers Peral i d’Alexandre Rosselló, una iniciativa que els ha duit deu hores de feina. 

L’Ajuntament ha aportat el material i també l’estructura de ferro de l’arbre, que ha fet el ferrer de la brigada municipal. L’arbre medeix 6 metres d’alt per 3 de diàmetre de la base. 

La quarantena de dones que forma part d’aquesta iniciativa també ha confeccionat els ninots de neu que s’han instal·lat als pilons del centre i de Porto Cristo i la rodona que cobreix la pastera de l’olivera de la plaça del Rector Rubí (el Palau). 

La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha inaugurat l’arbre de Nadal de ganxet aquest dijous migdia acompanyada d’algunes representants de l’associació Enganxa’t al fil i els ha agraït la seva “labor desinteressada per posar color i alegria als entorns urbans del municipi”. També hi han assistit comerciants de la plaça de les Verdures i del carrer Mercadal. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad