Destrossen les rodes de la carrossa nadalenca del Palau

La imatge

 

Aquestes imatges ja comencen a ser massa habituals. La destrossa de la decoració nadalenca manacorina a peu de carrer no és nova. Si l’any passat van robar uns rens i fa poc els que van col·locar devora la plaça de Sant Jaume foren malmenats, ara ha tocat a la carrossa situada a la plaça del Palau, que aquest passat dimecres va quedar així després que qualcú es dediques a rompre les rodes subjectes en terra. Una imatge més d’incivisme manacorí en unes dates que haurien de ser una altra cosa…

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad