Destrossen les rodes de la carrossa nadalenca del Palau

La imatge

 

Aquestes imatges ja comencen a ser massa habituals. La destrossa de la decoració nadalenca manacorina a peu de carrer no és nova. Si l’any passat van robar uns rens i fa poc els que van col·locar devora la plaça de Sant Jaume foren malmenats, ara ha tocat a la carrossa situada a la plaça del Palau, que aquest passat dimecres va quedar així després que qualcú es dediques a rompre les rodes subjectes en terra. Una imatge més d’incivisme manacorí en unes dates que haurien de ser una altra cosa…

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad