Campanya manacorina per fomentar les juguetes no sexistes

I tu, a què jugues?’ és la nova campanya de l’ajuntament de Manacor per fomentar el joc sense gènere i les juguetes no sexistes. A aquest efecte, el departament d’Igualtat ha presentat aquest divendres la campanya de comunicació, que consta d’un vídeo on apareixen dues famílies en una situació quotidiana que reflecteix la pressió i imposició que alguns adults fan sobre els infants per seguir perpetuant els rols de gènere.

«Hem de qüestionar els rols de gènere que algunes juguetes continuen reproduint», ha apuntat la delegada d’Igualtat, Carme Gomila. «A les nines se’ls continuen regalant pepes, maquillatge, cuinetes, carrets de neteja; mentre que als nins se’ls solen regalar més jocs que enalteixen la força, la competitivitat o l’agressivitat», ha afegit. Per això, l’Ajuntament impulsa aquesta campanya que apel·la als adults perquè no siguin ells els que condicionin el joc dels infants cap aquests esquemes tradicionals i conservadors. «No hi hauria d’haver jocs de nins i de nines, sinó que els infants juguen i quan ho fan imaginen tot allò que volen ser i volen fer. Han de ser els infants els que puguin triar a allò que volen jugar sense la interferència dels adults», ha conclòs.

El vídeo està penjat al canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor: https://www.youtube.com/watch?v=vwhmP8Zws-s

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad