La peixateria de ses Verdures torna a obrir un any després

La peixateria municipal de Manacor ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest dimecres. L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabte de 8 h del matí a 14 h del migdia.

L’Ajuntament de Manacor ha adjudicat la peixateria municipal en concessió administrativa a Ramon Cabot, que ha aconseguit la puntuació més elevada en el concurs públic convocat aquesta tardor, per un cànon anual de 4.200 euros. La concessió administrativa és per un període de dos anys, prorrogable fins a deu anys.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada d’Agricultura i Mercats, responsable de la plaça de les Verdures, Cristina Capó, han visitat aquest dimecres la peixateria per donar la benvinguda al nou responsable. «La peixateria municipal no només és un espai emblemàtic per a Manacor, sinó que és també una aposta per dinamitzar la zona comercial del centre», ha assegurat el batle Oliver. «Estam contents que hi hagi hagut interès per posar-se al capdavant d’aquest negoci i confiança en el potencial d’aquesta zona», ha afegit Capó.

El local de la peixateria municipal té una superfície útil de 64 metres quadrats i està distribuït en una zona d’atenció al públic, zona de venda i manipulació, zona d’obrador, un vestidor i un bany. La zona de venda disposa d’un mostrador acabat en acer inoxidable i piques i compta amb una cambra frigorífica instal·lada.

La peixateria municipal de Manacor va romandre tancada de 2009 a 2020. La peixateria reobrí l’agost de 2020 fins el gener de 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad