Més de 1,2 milions per millorar la xarxa d’aigua del centre de Manacor

L’ajuntament de Manacor ha iniciat la contractació de l’execució de les obres de la tercera fase de sectorització de la xarxa de subministrament d’aigua a la ciutat de Manacor. Es durà a terme la sectorització dels barris que inclou els subsectors del Molí d’en Beió, l’Hospital, sa Tafal, Santa Catalina, Na Freda, Sa Moladora, sa Vilanova, el Molí d’en Fraret, Crist Rei, Sant Jaume, Es Convent, el Palau, s’Antigor, ses Dames, Fartàritx, la Rambla i es Serralt, i que corresponen a la franja central de Manacor, amb un pressupost base de licitació d’1.222.663,21 €. Aquestes obres representen la tercera fase de millora i digitalització de la xarxa de subministrament d’aigua de la ciutat de Manacor.

El projecte té un termini d’execució previst d’un any i un termini de garantia de 24 mesos. La sectorització de la xarxa de subministrament d’aigua dels barris de referència permet controlar l’aigua que entra als diferents sectors i la que es consumeix per part dels usuaris. Mitjançant diverses actuacions en aquests sectors, permet disminuir el percentatge de les pèrdues existents en aquests moments. Les obres de millora també preveuen actuar a la xarxa d’aigües fecals.

Aquestes obres de sectorització estan previstes al Pla de Gestió de la Demanda i permetran una millora de la xarxa de subministrament en aquests sectors. Mitjançant la instal·lació de dispositius tecnològics, permetrà una gestió sostenible del subministrament de l’aigua, ja que es podrà tenir un major control dels consums d’aigua. Així mateix, també permetrà detectar ruptures i fuites a temps real.

Les obres de la segona fase de sectorització de la xarxa de subministrament d’aigua, que correspon als sectors de Llevant i que inclouen els subsectors del Parc, el Cilindre, Vistabella, Sa Graduada, Baix des Cós, s’Hort de la Vila, Can Batliu, ses Moreres, s’Hort des Gabre, Es Canyar i s’Hort des Correu, ja estan finalitzant. La SAM valora positivament l’avenç d’aquest projecte i agraeix la comprensió i col·laboració dels veïnats afectats pels talls d’aigua programats durant els mesos que han durat les obres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad