Aquest dissabte obri el betlem de s’Ermita

La imatge

 

El betlem de s’Ermita, que l’any passat va suposar un autèntic rècord de visites, torna aquest Nadal amb una estructura de 66 metres quadrats, noves figures i una nova disposició dins l’oratori de la Mare de Déu del Roser. La inauguració serà aquest proper dissabte 17 de desembre a les 17 hores amb un petit concert dels alumnes de música de cambra del conservatori de Manacor i el grup Els Xaranguers. A a continuació vos mostram quin serà l’horari de visites.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad