Les obres de l’hospital es ‘mengen’ desenes de places d’aparcament

La imatge

 

Les obres de reforma i ampliació de l’hospital de Manacor continuen progressant al ritme previst. Però a banda del renou i dels perjudicis que tot projecte comporta, en aquest cas s’hi suma la reducció de places a un aparcament que ja de per si havia quedat curt. La construcció del nou edifici de consultes i intervecions ambulatòries s’ha ‘menjat’ la primera línia, un contratemps que s’uneix a l’adequació, al mateix temps, de la coberta solar a una altra banda del párquing. Tot plegat un desgavell.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad