Les obres de l’hospital es ‘mengen’ desenes de places d’aparcament

La imatge

 

Les obres de reforma i ampliació de l’hospital de Manacor continuen progressant al ritme previst. Però a banda del renou i dels perjudicis que tot projecte comporta, en aquest cas s’hi suma la reducció de places a un aparcament que ja de per si havia quedat curt. La construcció del nou edifici de consultes i intervecions ambulatòries s’ha ‘menjat’ la primera línia, un contratemps que s’uneix a l’adequació, al mateix temps, de la coberta solar a una altra banda del párquing. Tot plegat un desgavell.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad