UGT acusa el batle Oliver de mantenir l’interventor de forma “irregular”

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma ha admès a tràmit un recurs d’UGT Serveis Públics en què sol·licita la nul·litat del nomenament de l’interventor de l’Ajuntament de Manacor i la devolució de més de 100.000 euros cobrats per complement de productivitat, segons ha informat aquest dimecres l’organització sindical.

UGT Serveis Públics va considerar que la persona que ocupa la plaça d’interventor de Manacor ho fa de manera “irregular”, perquè, segons va argumentar el sindicat, “ha excedit el temps màxim que pot estar en una comissió de serveis, que són dos anys com a norma general i cinc anys per als funcionaris amb habilitació de caràcter nacional”.

“L’Ajuntament de Manacor té des del 2017 la mateixa persona al lloc d’interventor en una plaça que és provisional i per la qual paga una productivitat de 25.000 euros anuals, encara que no es compleixen els requisits per a l’abonament d’aquest complement”, sosté UGT.

“L’Ajuntament de Manacor té des del 2017 la mateixa persona al lloc d’interventor en una plaça que és provisional i per la qual paga una productivitat de 25.000 euros anuals”. L’organització sindical ha assegurat que ha tingut constància que el Consistori manacorí “ha tornat a proposar al mateix interventor el novembre passat, tot i que és coneixedor que es fa de forma ‘irregular’ perquè la comissió de serveis que té concedida ja ha complert cinc anys i va expirar el gener passat”.

“El truc del batle ha consistit a comunicar a l’Administració autonòmica que la plaça està vacant i que és l’únic interessat a ocupar-la temporalment”, va denunciar UGT Serveis Públics, que ja va avisar que no es complia la normativa i que va afegir que la “veritable intenció del batle és crear una plaça de viceinterventor”, cosa que segons el parer del sindicat és “totalment innecessari” per al volum de l’administració local de l’Ajuntament manacorí.

“Aquesta maniobra és contrària a l’interès públic i només té la intenció que si no s’aconsegueix la pròrroga de la comissió de serveis, l’interventor podrà continuar col·locat”, va criticar UGT Serveis Públics, que es va oposar a la proposta de retribucions per a la plaça de viceinterventor a la taula de negociació del març passat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad