Així es troba avui en dia la discoteca Dhraa

El vídeo

 

Aquest és l’estat en que es troba actualment la discoteca Dhraa, després d’un inici de reformes que ara estan aturades fins que no arribi el permís pertinent d’obra per part de l’ajuntament de Manacor. La discoteca a l’aire lliure famosa als anys 80 per les seves festes temàtiques i la seva peculiar estètica i disseny, ha estat d’actualitat aquests dies després que el seu propietari anunciés que tornaria a ser una discoteca i l’Ajuntament hagi respost que només té permisos per activitats culturals.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad