Hinojosa diu que no consentirà que Dhraa reobri “com a sala de festes ni res similar”

La responsable local d’Urbanisme apunta que la llicència que té és per a ús cultural

 

L’ajuntament de Manacor no consentirà que la mítica discoteca Dhraa, situada a la carretera que va de Porto Cristo a Son Servera, torni a obrir les portes com una discoteca a l’ús. “L’interès social que se li va atorgar en el seu moment va ser per a ús cultural i en cap cas no podrà ser una sala de festes ni res similar”, ha detallat la regidora d’Urbanisme del consistori manacorí, Núria Hinojosa, que posa en dubte el que ha manifestat l’actual propietari de Dhraa, l’empresari alemany Markus Wolfgang Breisch.

Segons Breisch, el complex comptarà novament “amb una àrea per a esdeveniments, així com una discoteca a l’aire lliure i un club de platja de dia”, un anunci que ha sorprès ja que fins ara es preveia que Dhraa fos reconvertit a mercat gastronòmic a la part exterior, amb restaurant i els concerts en directe a dins aprofitant l’ampli pati central i la galeria del primer pis. El responsable de la Societat Limitada May Holding Balears diu que només està a l’espera de la llicència d’obres de l’Ajuntament “per començar la renovació aviat”.

El juliol del 2021 els gairebé 9.000 metres quadrats de la discoteca a l’aire lliure, (inaugurada el 1986 i tancada definitivament el 1993) van ser venuts per la família Pasqual a l’empresari germànic per 245.000 euros. Una operació que també va incloure el restaurant Sol Naixent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad