La comunitat educativa de Sa Torre protesta per la manca d’espai a l’escola

Expliquen que les obres no han acabat malgrat el compromís adquirit fa quatre anys per la Conselleria

 

Les famílies de l’escola de Sa Torre de Manacor s’han concentrat aquest dimecres a fi de protestar per la manca d’espai a l’escola “malgrat el compromís Director General de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante, en totes les reunions mantingudes amb ell”, explica la comunitat educativa del centre. “Amb aquesta rehivindicació, organitzada per les famílies, es vol recordar a les institucions la situació en la que ens trobam ja fa més de quatre anys”.

El canvi de centre d’infantil, a centre d’infantil i primària, portava el compromís d’adaptar l’edifici per assegurar espai per a tots els infants. “Avui quatre anys després d’haver estat desallotjats i traslladats durant tres anys a l’IES Manacor, per fer les reformes a l’escola , unes reformes que havien de durar un any, quan hem pogut tornar a la nostra escola ens trobam amb el fet que no s’han complert cap dels terminis ni compromisos que havia agafat la Conselleria, ara encara ens falta pati, aula de psicomotricitat, sala de mestres i sobretot, el curs que ve, faltaran aules”.

Segons diuen, “la Conselleria es va comprometre, ara ja fa un any, a posar en marxa tots els procediments necessaris perquè el curs 2023-2024 l’espai de la Torre de Ses Puntes, teòrica segona fase de les obres de reforma i adaptació de l’edifici, fos una realitat, però encara no han fet res, no hi ha ni el projecte fet. No volem que passi el mateix que a la primera fase que era d’un any i va suposar-ne tres, es vol denunciar la situació de la nostra escola i l’incompliment per part de la Conselleria”.

“Alhora també reclamar a l’Ajuntament que compleixi el seu compromís per adaptar la plaça de Sa Torre com a part de l’espai obert del centre amb més obres i com a espai més segur, fet que evitarà que les nines i nins estiguin a altes temperatures durant els mesos de primavera i tardor i la necessitat d’haver de traslladar infants a IES Manacor per poder fer educació física. Des del CEIP Sa Torre hem agafat el compromís de fer diferents actes de protesta fins aconseguir que les obres estiguin acabades del tot”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad