L’encesa de llums de sa Bassa des d’un nou punt de vista

La imatge

 

Estam acostumats a veure sa Bassa a peu de plaça o des de qualcuna de les balconades (altes o més baixes) que donen al centre social de Manacor. Però poques vegades havíem vist l’encesa dels llums de Nadal com es mostren en aquestes imatges, amb uns plànols cenitals espectaculars de l’arbre lumínic i de la banda municipal de música, en un divendres mig plujós que no va impedir que sa Bassa s’omplís de famílies i paperins.

Fotos: Guillem Salas

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad