Com eren els antics tiquets de tren de Manacor?

La imatge

 

El 2 de juny de 1977 l’automotor Ferrostalh no va poder evitar el xoc amb un cotxe que havia quedat enganxat al pas a nivell entre Petra i Manacor. Poc després, la FEVE va decidir que ja n’hi havia prou de tren fins a Artà i va condemnar la línia de Llevant. Ara, 45 anys més tard el Govern torna a obrir la porta a la restitució del traçat, començant pel tram urbà de Manacor. Aquesta és una mostra de tiquets d’aquell primer ferrocarril, concretament de l’any 1960.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad