Sa Bassa torna a encendre el Nadal manacorí

La imatge

 

La plaça de sa Bassa va ser aquest divendres el punt de trobada de moltes famílies manacorines que varen voler viure d’aprop la ja tradicional encesa dels llums de Nadal al centre de la ciutat. Tot i la pluja que va caure a les 19,30h i que va obligar a obrir alguns paraigües, ni les cançons típiques d’aquestes dates ni la banda municipal de música es van voler perdre l’espectacle, que va omplir de milers de persones l’espai més social del poble.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad