Atac vandàlic contra els cèrvols nadalencs del carrer de Ciutat

La imatge

 

Els actes vandàlics relacionats amb els cèrvols de llums que cada any col·loca l’ajuntament de Manacor a diferents llocs de la ciutat, comencen a ser massa habituals quan arriben aquestes dates. Si fa uns anys van prendre foc ala que estaven al carrer del Mercadal, ahir vespre un individus encara sense identificar van fer malbé els que el consistori havia posat a l’inici del carrer de Ciutat, devora la plaça de Sant Jaume.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad