Veïnats afectats pel trànsit a Porto Cristo presenten 24 folis plens de signatures

Veïnats dels carrer de la Mar, carrer Sureda i carrer dels Navegants de Porto Cristo ha registrat aquest dimecres a les oficines de l’ajuntament de Manacor 24 folis plens de signatures demanant que es pacifiqui el trànsit “exagerat de vehicles des de les obres i el tancament de la primera línia del poble”, explica Lydia Hoffnungsthal com a representant dels afectats, que es queixen de renous i problemes de seguretat.
Els veïnats exposen que “des que es va tancar el trànsit al carrer d’En Bordils a la zona del passeig marítim, el trànsit passa pels carrers Carrer de la Mar/Carrer d’En Sureda/Carrer dels Navegants. Amb el resultat que el volum de trànsit ha augmentat dramàticament aquí i, en conseqüència, que el nivell de soroll s’ha augmentat a nivells inadmissibles. L’alt nivell de decibels, predominant xifra que preval, representa una càrrega irraonable per als residents i comerciants”.
“Segons la Llei d’avaluació i control del soroll ambiental, correspon a la comunitat adaptar la planificació urbana a la normativa de la Llei 37/2003, de 17 de novembre de 2003, té per objecte regular la contaminació acústica per tal de prevenir i, si escau, reduir els danys a la salut humana, els béns o el medi ambient”.
“A més, el risc d’accidents ha augmentat perillosament a causa de l’alt volum de trànsit als carrers estrets. Les voreres estretes requereixen que els vianants es desvien cap al carril. Sobretot, els ciutadans grans amb mobilitat reduïda, les persones que van en cadires de rodes i els pares amb cotxets de nadó s’han de desplaçar pel carril a causa de les voreres estacionades amb cotxes. En aquesta zona no hi ha un límit de velocitat clarament assenyalada per als vehicles, per la qual cosa sovint es produeixen situacions de perill”.
Han adjuntat una documentació de 24 folis – Petició calmar trànsit Carrer de la Mar, Carrer Sureda i Carrer de Navegants – amb un total de 203 signatures.
Els veïns i empresaris dels carrers de la Mar, Carrer Sureda i Carrer de Navegants conviden cordialment els responsables de l’Ajuntament de Manacor a trobar una bona solució juntament amb els veïns de la zona per a la pacificació del trànsit a l’esmentada zona.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad