Sorteig d’una obra que Ana Perelló ha creat pels Amics de Sant Antoni

Es poden comprar en format tradicional a comerços col·laboradors o a través d’una pàgina web

L’artista manacorina Ana Perelló (1977), coneguda per les seves obres realistes, propietària d’una acadèmia de pintura, i que recentment ha fet els quatre retrats dels Fills Il·lustres de Manacor, ha donat a l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni una espectacular obra perquè sigui sortejada a fi de recaptar fons per fer front a les despeses que té l’Associació degut a l’organització dels actes de la festa.

Els tiquets del sorteig es poden adquirir als comerços col·laboradors: Imatges botiga de fotografia, Comercial Balear, Calabruix, Hierros y Aceros; en format tradicional (tiquet numerat de paper), i també es poden a través de la pàgina web https://vivetix.com/entradas-sorteig-duna-obra-del-dimoni-grosdels-amics-de-sant-antoni-realitzat-per-ana-perello?s=link

L’adquisició dels tiquets serà possible fins el dia 29 de desembre, ja que dos dies després, dia 31, a les 11h es farà el sorteig entre totes les paperetes que hagin estat adquirides. El donatiu per a aquests tiquets és de tan sols 2€ (a la web s’hi afegeixen les despeses d’emissió).

“És una molt bona ocasió per a totes aquelles persones que els hi agradi l’art, la festa de Sant Antoni, i també per provar sort i poder fer un bon regal, o senzillament, per fer-se amb una obra artística per molt poc cost. L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, agraeix a Ana Perelló aquesta donació, que sense cap dubte ajudarà a mantenir la flama de la festa de Sant Antoni a Manacor” diuen des del col·lectiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad