Sorteig d’una obra que Ana Perelló ha creat pels Amics de Sant Antoni

Es poden comprar en format tradicional a comerços col·laboradors o a través d’una pàgina web

L’artista manacorina Ana Perelló (1977), coneguda per les seves obres realistes, propietària d’una acadèmia de pintura, i que recentment ha fet els quatre retrats dels Fills Il·lustres de Manacor, ha donat a l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni una espectacular obra perquè sigui sortejada a fi de recaptar fons per fer front a les despeses que té l’Associació degut a l’organització dels actes de la festa.

Els tiquets del sorteig es poden adquirir als comerços col·laboradors: Imatges botiga de fotografia, Comercial Balear, Calabruix, Hierros y Aceros; en format tradicional (tiquet numerat de paper), i també es poden a través de la pàgina web https://vivetix.com/entradas-sorteig-duna-obra-del-dimoni-grosdels-amics-de-sant-antoni-realitzat-per-ana-perello?s=link

L’adquisició dels tiquets serà possible fins el dia 29 de desembre, ja que dos dies després, dia 31, a les 11h es farà el sorteig entre totes les paperetes que hagin estat adquirides. El donatiu per a aquests tiquets és de tan sols 2€ (a la web s’hi afegeixen les despeses d’emissió).

“És una molt bona ocasió per a totes aquelles persones que els hi agradi l’art, la festa de Sant Antoni, i també per provar sort i poder fer un bon regal, o senzillament, per fer-se amb una obra artística per molt poc cost. L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, agraeix a Ana Perelló aquesta donació, que sense cap dubte ajudarà a mantenir la flama de la festa de Sant Antoni a Manacor” diuen des del col·lectiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad