Problemes administratius impedeixen obrir el campanar a les visites

La imatge

 

Diferents problemes administratius i tècnics impedeixen de moment (i sembla que no duu punt de solucionar-se a curt i mitjan termini) l’obertura del campanar manacorí a fi que pugui ser visitat per tots els veïnats de manera organitzada. El rector de Manacor, Antoni Amorós, ha especificat que “ara mateix existeixen problemes insalvables als quals no podem fer front des de la parròquia”, derivats de les mesures tècniques i de seguretat plantejades pel Govern Balear, a través del Bisbat de Mallorca.

Unes qüestions que passen no només per tenir un personal qualificat, sino per una sèrie de millores físiques de la pròpia torre que de moment mantindran el campanar tancat. I és que a més de col·locar xarxes de seguretat a l’interior de la Torre Rubí, també es demana la instal·lació d’un desfibril·lador a dalt de la pujada i personal específic per manejar-lo, sempre pendent a possibles incidències.

Només funciona una campana

Així mateix, Amorós ha informat que s’està a l’espera de la reparació de la instal·lació elèctrica que va quedar seriosament danyada per un llamp durant les darreres tormentes d’octubre, i que ha fet que cap de les campanes excepte una estiguin ara mateix en funcionament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad