L’IES Manacor es separa en dos i es crea el CIFP Politècnic de Llevant

L’IES Manacor continua amb els seus tràmits per separar-se en dos centres diferenciats, un d’ESO i Batxillerat i un altre de Formació Professional. Això comportarà a llarg plaç haver de construir un nou edifici o cercar un altre espai diferenciat. De moment el Consell de Govern va aprovar ahir dilluns els decrets de creació del nou CIFP Politècnic de Llevant.

Es considera que la creació d’un centre específic millorarà la qualitat de l’oferta educativa, permetrà implantar nous cicles formatius, certificats de professionalitat, cursos d’especialització, oferta modular per atendre la demanda de treballadors o empreses i cursos d‟actualització per poder permetre una formació continuada.

Un nou centre a Manacor

Actualment, l’IES Manacor ofereix estudis d’educació secundària, batxillerat i formació professional de les famílies professionals d’Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Electricitat i electrònica, Comerç i Manteniment de Vehicles.

La Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors ha considerat que per donar resposta a les necessitats educatives detectades al municipi, cal la creació d’un centre integrat de formació professional (CIFP) a Manacor, ja que millorarà la qualitat de l’oferta educativa, permetrà implantar nous cicles formatius, certificats de professionalitat, cursos despecialització, oferta modular per atendre la demanda de treballadors o empreses i cursos dactualització per poder permetre una formació continuada.

En aquest informe, es proposa que els estudis de formació professional de l’IES Manacor passin al nou CIFP Politècnic de Llevant i que tots dos centres comparteixin les instal·lacions actuals de l’IES Manacor. Així, per una banda, l’IES Manacor tindria els estudis d’educació secundària i de batxillerat, i, de l’altra, el nou CIFP Politècnic de Llevant concentraria els estudis de formació professional.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad