Què en trobau de la imatge santantoniera d’enguany?

La imatge

 

Tot i que el Patronat ha elogiat les dificultats que ha tingut el jurat d’enguany per triar quina havia de ser la imatge que de les dessuadores de Sant Antoni 2023, no està de més demanar al poble que li sembla tant el disseny del primer classificat Josep Lluís Maimó, la cara un tant desfigurada d’un dels dimonis, com els de Bartomeu Llodrà, amb la balconada de l’Ajuntament decorada amb les caretes dels protagonistes de la festa o de Margalida Llull, amb la roda del carro del Patronat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad