Mercadona participa en el gran recapte d’aliments 2022

En total, hi participen 1.623 botigues de Mercadona a Espanya, en les quals els clients podran fer donacions monetàries en el moment de la compra

 

Donació de la Gran Recollida d’Aliments de Mercadona

Mercadona es suma al Gran Recapte d’Aliments 2022, que organitza la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL), del 25 de novembre al 6 de desembre. La companyia posa a disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons, amb l’objectiu de donar als seus clients la possibilitat de participar en aquest gran esdeveniment solidari anual a favor dels bancs d’aliments. 

 En total, hi participen 1.623 botigues de Mercadona de tot Espanya, de les quals 40 són de Mallorca. A més, com ja és habitual, la col·laboració en el Gran Recapte es realitzarà mitjançant donacions monetàries, múltiples d’1 €, que els clients podran fer quan passin per la caixa en el moment de la compra. Les quantitats donades es transformaran íntegrament en aliments que es lliuraran a cada un dels bancs d’aliments participants, els quals decidiran exactament quin tipus d’aliment necessiten, així com la quantitat i el moment del lliurament. La donació a la caixa permet ajustar les donacions a les necessitats reals dels beneficiaris finals de cada banc d’aliments, de manera que són molt més eficients.

Donacions de Mercadona el 2022

Des de principi d’any, la companyia ha donat 18.800 tones d’aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d’aliments i altres entitats socials de tot Espanya i Portugal. Aquesta donació de tota la cadena al tancament del mes d’octubre equival a 313.300 carretons de la compra.

Mercadona col·labora amb més de 400 menjadors socials, més de 60 bancs d’aliments i altres entitats, que reben donacions diàriament per donar suport a les persones que es troben en una situació difícil.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad