El disseny de Josep Lluís Maimó serà la imatge de Sant Antoni 2023

La imatge

 

Josep Lluís Maimó és l’autor del disseny guanyador d’enguany per ser la imatge de les dessuadores del Patronat de Sant Antoni. La imatge d’uns del dimonis petits lluirà als pits de tots els santantoniers aquest 16 i 17 de gener de 2023 quan, després dos anys sense festa a les totes, es perfilen un actes multitudinaris. El batle de Manacor, Miquel Oliver i el president del Patronat, Antoni Gomila, han fet els tradicionals parlaments protocolaris abans d’obrir la tenda oficial que enguany és al carrer Nou, cantonada amb Baix Riera. El segon classificat ha estat Bartomeu Llodrà i la tercera Margalida Perelló.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad