Damià Fluxà: “La música és la meva teràpia”

“La música m’ajuda a crear espais amb mi mateix, és com una medicina, la meva teràpia”, explica Damià Fluxà, guitarrista i compositor de les 24 cançons que composen el disc debut de la banda ‘Fluxà’, titulat ‘Dos anys i mig’ i que aquest dissabte 26 de novembre presenten en directe des de l’escenari de can Lliro a Manacor. “De més jove havia tocat amb bandes més punkies i heavies, però quan ha estat el moment de compondre els meus propis temes la influència del pop-rock predomina, alternat amb balades”.

Aquesta és la fórmula bàsica d’un disc que, curiositats de la vida, es va llançar només hores abans del confinament que va tenir el món aturat pel coronavirus. “El vaig dur a Can Vinyes en format usb, com a punt de venda i per veure com responia la gent… i fins ara no l’hem pogut presentar”, explica Damià Fluxà, que diu que ja té inclús totes les cançons gravades (a l’estudi de Juanjo Tur) del que serà el segon LP del grup que sortirà a principis de 2023. Aquest dissabte idò, a partir de les 19h, la banda formada per Xavier Suárez a la bateria, Guillem Grimalt al baix, Toni Ginard a la guitarra, Josep Suárez a la guitarra i piano i el propi Damirà a la veu i guitarra, donarà forma en viu a bona part de les cançons de ‘Dos anys i mig’ i una del segon treball que durà el llinatge del compositor manacorí.

De moment Fluxà deixa enrere la por escènica que confesa que tenia abans d’emprendre aquesta aventura en solitari, i ja en els seus videoclips penjats a youtube demostra una gran personalitat en lletres i música. Pel concert de Can Lliro ja s’han venut unes 200 entrades, però encara en queden a la venda per 5 euros a Ticketib o Entradium.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad