Detinguts cinc homes per vendre droga amb el mètode ‘telecoca’ a Sa Torre

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut cinc homes, 4 d’origen marroquí i 1 d’origen brasiler, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. El grup de Policia Judicial de Manacor va començar fa uns dies una investigació arran d’una gran quantitat de queixes de veïns del barri de Sa Torre, el que va fer que es posés en marxa un operatiu en què van resultar detingudes 5 persones i es van dur a terme dos registres domiciliaris, on es van intervenir doblers, un vehicle i dosis de substàncies estupefaent preparades per a la venda.

En el marc de l’operació Naranco es va fer un dispositiu policial, amb la finalitat de desmantellar el punt de venda, molt actiu i amb una incessant afluència de clients. Els detinguts comptaven amb un domicili, el qual es va comprovar que tenia una afluència inusual de persones, les quals accedien a l’interior i en sortien, després de romandre pocs minuts a dins.

Els agents van poder observar com dos dels detinguts duien a terme les vendes de la droga també al portal d’un habitatge, sumant-li el servei de venda a domicili amb un vehicle, així com amb una bicicleta, el que es coneix popularment com a ‘Telecoca’. La investigació va culminar el divendres 18, moment en què es va detenir els 5 homes, així com es van dur a terme dos registres, sorprenent in fraganti els detinguts mentre duien a terme les transaccions de droga.

Finalment es van intervenir prop de 5.000 euros en efectiu, de 35 dosis de cocaïna preparades per a la venda i un vehicle, amb el que es dóna per desmantellat el punt de venda.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad