Detinguts quatre joves per robar i pegar una pallissa prop del Carreró

Quatre menors han estat detinguts després de distints actes vandàlics i de violència a Porto Cristo. Els adolescents van treure un cúter i van acostar-lo al coll d’un transeünt, i a un altre li van propinar una brutal pallissa amb pals per tot el cos. Agents de la Policia Nacional els han detingut com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i un d’estafa. L’arrest ja ha estat comunicat a la Fiscalia de Menors.

El primer dels delictes que se li atribueix a aquesta banda d’adolescents va passar sobre les cinc de la matinada del 23 d’octubre a la zona d’oci nocturn d’es Carreró, a Porto Cristo. La víctima es disposava a abandonar el lloc i es dirigia al seu domicili quan va ser abordat per aquests assaltants. Els delinqüents van envoltar la víctima, van esgrimir un cúter i se’l van col·locar a escassos vint centímetres del coll. Tot seguit van amenaçar de degollar-lo si no accedia a les seves pretensions. «¡Dóna’m la cartera i el telèfon!», li va dir un dels atracadors.

La víctima va entrar en pànic i es va quedar bloquejada davant el comportament extremadament violent d’aquests assaltants. En trobar-se terroritzat, el transeünt els va lliurar totes les seves pertinences entre les que es trobaven el telèfon mòbil i les seves targetes bancàries. De fet va haver d’ampliar la denúncia per estafa en constatar que havien fet compres amb aquestes targetes.

La segona víctima va interposar una denúncia el 6 de novembre. D’acord amb el seu relat, l’atracament va passar sobre les dues de la matinada a la mateixa zona de Porto Cristo. Quan es trobava en un bar, se li va acostar un grup de joves i li van arrabassar la bossa d’una tirada i van fugir. Quan l’afectat va començar a córrer per allunyar-se del lloc, el grup va tornar a cercar-lo. Abans que la víctima pogués reaccionar, li van clavar cops amb pals per tot el cos i al cap. Fins al punt que l’assaltat va arribar a témer per la seva vida. Els atracadors li van arrabassar la dessuadora que duia posada abans de fugir.

Després d’aquestes denúncies, la Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional de Manacor va posar en marxa una investigació per tractar de trobar-los. Les indagacions van determinar clarament que era el mateix grup. L’operatiu es va posar en marxa diumenge passat de matinada. Un total de tres sospitosos van ser detinguts i el quart va ser arrestat dilluns al matí. Les detencions van ser comunicades a la Fiscalia de Menors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad