‘Celebren’ el primer any d’obres continuades a la primera línia de Porto Cristo

La imatge

 

L’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) va ‘celebrar’ ahir amb una ensaïmada el primer aniversari de les obres de la primera línia del poble: “Ei! Que avui fa un any varen començar les obres del carrer Bordils. Sí, aquelles que havien d’estar acabades abans de l’estiu i havien de resoldre els problemes d’aigües. Ni una cosa ni l’altra. L’única cosa bona, avui hem anat a brufar l’espelma per celebrar aquest primer aniversari. Si s’enriuen de nosaltres, ens ho agafarem amb humor. No ens en queda d’altra”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad