Ja hi ha dates i horaris per visitar el Betlem de 70 m2 de s’Ermita

L’Associació Cultural Sant Domingo ha començat a muntar el betlem gegant que estarà exposat durant les festes de Nadal a s’Ermita de Manacor. Serán 70 metres quadrats d’escenaris, alguns d’ells nous respecte l’any passat, amb desenes de figures, il·luminació i espais en moviment. Aquesta és la segona vegada que l’associació utilitza l’oratori per instal·lari una de les tradicions més nostrades.

La inauguració tendrà lloc el 17 de desembre a les 17 h innaguracio amb un petit concert. Els dies de visites seran els següents:

Dies  23 i 30 de desembre, de 17.00 h a 20.00

Dies 6 i 7 de gener, de 17.00 h a 20.00

Dies 26 de desembre i 2 de gener, de 10.00 a 20.00

Es podran realitzar visites especials per grups fora dels horaris d’obertura establerts; per més informació a: ermitademanacor@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad