Ja hi ha dates i horaris per visitar el Betlem de 70 m2 de s’Ermita

L’Associació Cultural Sant Domingo ha començat a muntar el betlem gegant que estarà exposat durant les festes de Nadal a s’Ermita de Manacor. Serán 70 metres quadrats d’escenaris, alguns d’ells nous respecte l’any passat, amb desenes de figures, il·luminació i espais en moviment. Aquesta és la segona vegada que l’associació utilitza l’oratori per instal·lari una de les tradicions més nostrades.

La inauguració tendrà lloc el 17 de desembre a les 17 h innaguracio amb un petit concert. Els dies de visites seran els següents:

Dies  23 i 30 de desembre, de 17.00 h a 20.00

Dies 6 i 7 de gener, de 17.00 h a 20.00

Dies 26 de desembre i 2 de gener, de 10.00 a 20.00

Es podran realitzar visites especials per grups fora dels horaris d’obertura establerts; per més informació a: ermitademanacor@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad