Tomàs Garau presenta el seu llibre ‘Pèl i pell!’ a Son Macià i Manacor

Avui dijous 17 de novembre a les 20 h es presentarà al Centre Cívic de Son Macià el nou llibre de Tomàs Garau Febrer “Pèl i Pell!”, una novel·la basada en fets reals sobre la vida del sacerdot d’Inca Mateu Llobera Guasp nascut a 1853 i mort a Argentina on va ser destinat en 1900.

Mossèn Mateu Llobera duu una doble vida ja que compaginava les seves obligacions sacerdotals amb una vida sexual molt activa i promíscua. Tomàs Garau ha volgut precisar que encara que “Pèl i Pell!” gira entorn de mossen Llobera, no és una biografia sinó una novel·la on l’autor es permet algunes llicències creatives.

El llibre és el tercer volum de la col·lecció Quaderns de Ca’s Xorc. S’ha imprès a Gràfiques Rubines de Binissalem i té com a portada una foto de la Capella del Cementiri de Santanyí que mossèn Llobera va fer construir. Presentarà l’acte a Son Macià, Macià Nicolau.

Mestre d’escola, el 1995 Garau va publicar el seu primer llibre “Història de Son Macià” a la col·lecció Llibres de la Nostra Terra (Lleonard Muntaner Editor). El 2001 veuria la llum el seu primer poemari “Poemes de Pleniluni” i el 2005 l’assaig “Mallorcària”, tots dos editats a la col·lecció Quaderns de Ca’s Xorc. El 2019 va publicar “La guerra del Marroc i les Balears (1859-1927)” que va editar LLeonard Muntaner. “Pèl i Pell!” és la seva primera novel·la.
Tomàs Garau és col·laborador de la revista Perlas y Cuevas on ha publicat nombrosos treballs d’arrel històrica, cultural, pedagògica i literària. També és un activista social i cultural de tot allò relacionat amb el seu poble: Son Macià. El 2019 va ser elegit president de la comissió que va organitzar les festes del centenari de Son Macià.

Una setmana després de la presentació de “Pèl i Pell!” a Son Macià, el llibre es presentarà a Manacor, concretament el 24 de novembre a les 20h a la Institució Pública Mossen Alcover. Intervindran a l’acte, a més del mateix autor, Jaume Rigo i Antoni Ferrer Vallespir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad