Arreglar el cotxe a la via pública a Manacor serà sancionat

Amb multes econòmiques que poden arribar fins als 750 euros per a les infraccions greus

 

La nova ordenança de residus i consum responsable, que actualitza la normativa que estava vigent des de 2007, regularà a partir d’ara una serie de punts que encara no estaven suficientment definits o perfilats. Per una part permetrà a hotels, restaurants i cafeteries poder reciclar d’una manera més ordenada la matèria orgànica i els envasos (fins ara feien un reciclatge de cartró i vidre) i evitar en el possible el malbaratament alimentari, unificar l’horari en que els ciutadans poden tirar les bosses de fems, o prohibir la reparació de cotxes a la via publica.

Aquest és un punt ambiental important, ja que és una escena comú a determinats barris veure vehicles amb el capó alt i una serie de persones que intenten arreglar-lo o modificar-lo. Això a partir d’ara podrà ser multat econòmicament segons les infracciones siguin lleus o greus, així com correspongui, el que significa, al mateix temps que qui ho faci o el propietari del cotxe s’enfrotarien a sancions d’entre 50 (la més lleu) fins a 750 euros en cas, per exemple, de vessament de líquids a la via.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad