Arreglar el cotxe a la via pública a Manacor serà sancionat

Amb multes econòmiques que poden arribar fins als 750 euros per a les infraccions greus

 

La nova ordenança de residus i consum responsable, que actualitza la normativa que estava vigent des de 2007, regularà a partir d’ara una serie de punts que encara no estaven suficientment definits o perfilats. Per una part permetrà a hotels, restaurants i cafeteries poder reciclar d’una manera més ordenada la matèria orgànica i els envasos (fins ara feien un reciclatge de cartró i vidre) i evitar en el possible el malbaratament alimentari, unificar l’horari en que els ciutadans poden tirar les bosses de fems, o prohibir la reparació de cotxes a la via publica.

Aquest és un punt ambiental important, ja que és una escena comú a determinats barris veure vehicles amb el capó alt i una serie de persones que intenten arreglar-lo o modificar-lo. Això a partir d’ara podrà ser multat econòmicament segons les infracciones siguin lleus o greus, així com correspongui, el que significa, al mateix temps que qui ho faci o el propietari del cotxe s’enfrotarien a sancions d’entre 50 (la més lleu) fins a 750 euros en cas, per exemple, de vessament de líquids a la via.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad