Antònia Llodrà és elegida candidata a batlessa per AIPC

Antònia Llodrà Brunet serà la candidata pel grup municipal AIPC (Agrupació Independent de Porto Cristo) de cara a les properes eleccions municipals de maig de 2023, després de la decisió ahir dimarts 15 de novembre, de l’assemblea general del partit. Llodrà va ser elegida com a número 1 del partit i representarà així la formació portenya amb nombrosos reptes d’ara en endavant.

AIPC es suma així a altres partits que ja han triat qui serà el seu candidat a les properes municipals, com ara el PSOE amb Núria Hinojosa al cap davant o Més-Esquerra que tornarà a presentar l’actual batle Miquel Oliver. Més dubtes hi ha a altres partits com El Pi, el PP o Podem que encara no han anunciat cap nom de manera segura.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad