Antònia Llodrà és elegida candidata a batlessa per AIPC

Antònia Llodrà Brunet serà la candidata pel grup municipal AIPC (Agrupació Independent de Porto Cristo) de cara a les properes eleccions municipals de maig de 2023, després de la decisió ahir dimarts 15 de novembre, de l’assemblea general del partit. Llodrà va ser elegida com a número 1 del partit i representarà així la formació portenya amb nombrosos reptes d’ara en endavant.

AIPC es suma així a altres partits que ja han triat qui serà el seu candidat a les properes municipals, com ara el PSOE amb Núria Hinojosa al cap davant o Més-Esquerra que tornarà a presentar l’actual batle Miquel Oliver. Més dubtes hi ha a altres partits com El Pi, el PP o Podem que encara no han anunciat cap nom de manera segura.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad