TalaioT versiona dues cançons d’il·lustres manacorins

La banda manacorina Talaiot ja ha penjat a Spotify i altres plataformes digitals les dues versions homenatge a dos artistes manacorins: Guillem d’Efak i Antoni Parera Fons, incloses com bonus track a l’edició física de Dos: Repressió i Revolta

Es tracta de Sa Cançó de Son Coletes de Guillem d’Efak, “tema que ens va donar la idea de fer un disc conceptual sobre la revolta de Simó Ballester”, expliquen els membre de Talaiot. Publicada l’any 1967, va aconseguir esquivar la censura de l’època ficant a la tornada els noms de republicans afusellats al cementiri de Son Coletes durant la guerra civil.

L’altre tema escollit és Bona Nit, amb música d’Antoni Parera Fons i lletra de l’escriptor Toni Mus. El tàndem Parera-Mus va crear grans tonades que molta gent recorda quan ja han passat més de 50 anys de llavors. Bona Nit va quedar en tercera posició del Festival de la Cançó de Mallorca de 1967.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad