Arriba el ‘Dissabte vermell’ de descomptes a Manacor

La iniciativa, que també comptarà amb música al carrer, tapes i animació, pretén impulsar les compres de Nadal al comerç local 

Aquest dissabte 19 de novembre el comerç de Manacor oferirà descomptes i ofertes excepcionals, en un dia en què els carrers del centre de la ciutat oferiran també música i animació. Es tracta del Dissabte Vermell de Manacor, una iniciativa del departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor que pretén impulsar les compres de Nadal al comerç local.

«Volem convertir Manacor en un lloc on la gent vengui a cercar descomptes a les seves botigues habituals», explica la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols. A més, l’Ajuntament també oferirà obsequis als comerços perquè els regalin als seus clients amb cada compra.

Entre les 11 h del matí i fins les 13 h del migdia, el grup de xaranga ‘Els valencians’ actuarà pels carrers de Manacor i omplirà l’ambient de la seva particular alegria. Així mateix ho farà, el grup ‘Bunyols ensucrats’, amb un repertori ple de serenates entre les 17 h i les 19.30 h. Dj Jara posarà música d’animació a la plaça del Rector Rubí durant tot el capvespre.

El departament de Comerç també ha animat els bars i restaurants a adherir-se a la iniciativa oferint tapes o algun menú especial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad