Miquel Mas rebrà un homenatge de s’Agrícola

El proper dissabte 19 de novembre a les 19 hores l’Associació Cultural S’Agrícola retrà homenatge a Miquel Mas Gayà i als socis que enguany compleixen 50 anys d’antiguitat: Simó Galmés Cerdó, Joan Gayà Riera, Martí Puigròs Juan, Cristòfol Pastor Noguera i Bartomeu Rosselló Ramonell.

Miquel Mas va guanyar el campionat del món darrere moto l’any 1965 i per aquest motiu s’Agrícola ha considerat que quasi seixanta anys després, serà un bon moment per fer-li un acte d’homenatge a un home que va marcar una fita important dins l’esport manacorí d’aquell temps.

Tomeu Matamalas serà el conductor de l’acte que lloarà les gestes esportives de Miquel Mas i a la vegada ens recordarà un poc com era la societat manacorina a mitjans dels  anys seixanta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad