Miquel Mas rebrà un homenatge de s’Agrícola

El proper dissabte 19 de novembre a les 19 hores l’Associació Cultural S’Agrícola retrà homenatge a Miquel Mas Gayà i als socis que enguany compleixen 50 anys d’antiguitat: Simó Galmés Cerdó, Joan Gayà Riera, Martí Puigròs Juan, Cristòfol Pastor Noguera i Bartomeu Rosselló Ramonell.

Miquel Mas va guanyar el campionat del món darrere moto l’any 1965 i per aquest motiu s’Agrícola ha considerat que quasi seixanta anys després, serà un bon moment per fer-li un acte d’homenatge a un home que va marcar una fita important dins l’esport manacorí d’aquell temps.

Tomeu Matamalas serà el conductor de l’acte que lloarà les gestes esportives de Miquel Mas i a la vegada ens recordarà un poc com era la societat manacorina a mitjans dels  anys seixanta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad