El Manacor no concreta i acaba perdent 1-3 a la Copa del Rei

El Manacor no va poder materialitzar en gols les dues ocasions que va tenir en començar el partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei disputada ahir a Na Capellera contra l’Andorra, i el partit poc a poc se li va fer costa amunt. L’equip del Principat, que enguany juga a la Segona A, va demostrar tenir més tranquil·litat i tècnica a l’hora de moure la pilota, el que va fer que quasi tota la primera part es disputés en camp del CE Manacor, que va sortir en diverses ocasions al contraatac sense fortuna. Finalment l’Andorra va marcar amb un gol de xut creuat de Casadesús, fora de l’abast de Ginard.

La segona part va començar amb un Manacor nerviós i que va voler treure en excés la pilota jugada des de darrere, la qual cosa i contra un equip superior no sol ser bona idea. Fruit d’això van venir dos gols quasi consecutius de l’Andorra que semblaren deixar el partit finiquitat. Però el Manacor, que es va trobar fins a quatre vegades amb els pals durant el partit, va parèixer renèixer sense res a perdre i Nico, després de segona jugada a l’àrea va fer el gol manacorí, que va tornar a encendre Na Capellera, estibada ahir en una de les millors entrades que s’hi recorden en la història del club.

Un gran ambient que a punt va estar de ser millor si Galmés, a pocs minuts del final, no hagués errat una ocasió claríssima a porta buida, que hagués suposat el 2-3 i hagués concedit alguna opció final al Manacor, que en línies generals va fer un partit conservador però molt digne. Cinc minuts abans de començar el partit es va retre homenatge al l’exfutbolista del club, del FC Barcelona i el RCD Mallorca, Miquel Àngel Nadal.

Gols: 0-1  Pau Casadesús (35′), 0-2 Marc Fernández (50′), 0-3 Jacobo (56′), 1-3 Nico Rubio (59′).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad