La pluja torna a embossar clavegueres i a treure rates a Porto Cristo

El vídeo

 

La cosa ja no ve de nou. Sigui molta o poca la pluja que caigui damunt Porto Cristo, provoca la congestió del clavegueram i la sortida de tot tipus de brutor, incloses les rates mortes, que un cop més han tornat a fer acte de presència damunt les voravies de la primera línia de Porto Cristo. Una estampa que com que ja s’ha repetit moltes vegades després de les obres de reforma deficients del carrer Bordils i el passeig de la Sirena, fa que poc a poc, ja sola no quedi arena a una bona part de la platja, deixant així imatges francament dessoladores. Avui dematí la brigada municipal ja ho feia net.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad