Comencen a talar arbres de l’avinguda des Torrent

La imatge

 

El conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, el manacorí Iván Sevillano, va anunciar ara fa una setmana durant la presentació del nou carril zero d’incorporació a la carretera de Palma, que les obres de reforma integral de l’avinguda del Torrent començarien aviat, així com tambe estaven a punt de licitar-se “abans que acabi l’any” les de reasfaltat de la carretera de Manacor a Felanitx, que incluen la construcció d’una rotonda a l’alçada del gir cap de Son Macià.

Tenint en compte això ahir els veïnats de l’avinguda des Torrent va veure com operaris de l’empresa Melchor Mascaró començaven a talar els arbres que fins ara feien ombra (i aixecaven les voravies) a la zona. Tot en previsió precisament que en breu s’iniciin les obres, que contemplen, entre les millores, la substitució de tots els arbres que encara queden.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad