Comencen a talar arbres de l’avinguda des Torrent

La imatge

 

El conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, el manacorí Iván Sevillano, va anunciar ara fa una setmana durant la presentació del nou carril zero d’incorporació a la carretera de Palma, que les obres de reforma integral de l’avinguda del Torrent començarien aviat, així com tambe estaven a punt de licitar-se “abans que acabi l’any” les de reasfaltat de la carretera de Manacor a Felanitx, que incluen la construcció d’una rotonda a l’alçada del gir cap de Son Macià.

Tenint en compte això ahir els veïnats de l’avinguda des Torrent va veure com operaris de l’empresa Melchor Mascaró començaven a talar els arbres que fins ara feien ombra (i aixecaven les voravies) a la zona. Tot en previsió precisament que en breu s’iniciin les obres, que contemplen, entre les millores, la substitució de tots els arbres que encara queden.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad