Manacor declara aquest dissabte quatre fills predilectes

El proper dissabte 12 de novembre a les 11 h Cristòfol Pastor Noguera, M. Montserrat Ferrer Oliver, Sebastià Sansó Barceló i Margalida Cortès Fons seran proclamats Fills predilectes de Manacor en un ple extraordinari que comptarà amb l’assistència dels homenatjats – excepte el finat Sebastià Sansó i Barceló – i les respectives famílies. Donaran la benvinguda als assistents els xeremiers i els Balladors de la Riba. 

Per a totes aquelles persones que vulguin seguir l’acte i no tenguin cabuda a la sala de plens, l’Ajuntament de Manacor oferirà la retransmissió en directe del ple extraordinari al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Una vegada acabat l’acte, el músic manacorí Jorra Santiago oferirà una actuació musical al mateix Claustre. 

Fills i Filles predilectes

Cristòfol Pastor Noguera – (Pífol), nascut a Manacor el 29 de febrer de 1920. Al llarg de la seva vida s’ha dedicat a la cultura, a la pintura, al dibuix i al teatre; també va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manacor el 1991.

M. Montserrat Ferrer Oliver, nascuda a Manacor el 29 d’octubre de 1943. Va ser secretària comercial d’alta direcció i relacions públiques de l’empresa manacorina Majorica durant 28 anys. L’Ajuntament de Manacor reconeix la seva trajectòria professional, vinculada a una de les principals indústries insígnia de Manacor: les perles.

Sebastià Sansó Barceló, nascut a Manacor el 6 d’abril de 1950 i finat el 9 de novembre de 2021. Historiador. Dedicà la seva tesi a la indústria de les perles a Manacor i el seu llibre sobre els fusters de Manacor és indispensable per entendre el Manacor contemporani.

Margalida Cortès Fons, nascuda a Manacor el 7 de setembre de 1948. Va ser presidenta de la Creu Roja de Manacor i també ha col·laborat de manera desinteressada i incansable amb els Serveis Socials de Manacor, amb les Monges Benedictines i amb Can Gazà, entre d’altres.

L’Ajuntament de Manacor declararà Fills i Filles Il·lustres el proper 26 de novembre a les 11 h la mestra Lluïsa Fuster Cortès, el pintor Joan Riera Ferrari, l’actriu Catalina Riera Roig i la mestra i experta en cultura popular, Aina M. Sansó Rosselló. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad